petek, 5. maj 2017

Cena na ceniku za lektoriranje angleščine in slovenščine tu najnižja!

Lektoriranje
Lektoriranje je opravilo, ki je nujno potrebno, da je jezik v besedilih, ki so javno objavljena usklajen s splošno sprejetimi jezikovnimi pravili. Lektoriranje je tako namenjeno ohranitvi in čistoči jezika, kot ga poznamo. Ob zaključku študija na univerzi je potrebno lektoriranje diplom, saj je diplomska naloga monografija, ki je objavljena javno. V našem podjetju nudimo lektoriranje vsem študentom po najnižji ceni v državi. To je naš izraz podpore ljudem, ki so se odločili, da se podajo na naporno pot izobraževanja. Pot do diplome je težka in naporna ter tudi finančno zahtevna, zato se nam zdi prav, da je lektoriranje za študente ugodnejše kot za druge stranke. Pri nas vam je na voljo najhitrejše lektoriranje, kar pride prav denimo študentom, ki se pred diplomo znajdejo v časovni stiski. V okviru našega podjetja izvajamo lektoriranje in prevajanje, kar je priročno za študente, ki poleg lektoriranja potrebujejo tudi prevod povzetka v angleščino. Kot je razvidno iz našega cenika lektoriranja angleščine, je tudi cena za lektoriranje angleščine pri nas ugodna. Cena lektoriranja za jezika angleščina in slovenščina  na ceniku se razlikuje, a je cena za lektoriranje angleščine v primerjavi s konkurenco kljub temu še vedno zelo ugodna.

Lektoriranje pri nas poteka izredno hitro


Kdor je glede nekega dela dobro podkovan, opravi delo hitreje kot tisti, ki ni. Svojim strankam zagotavljamo visoko hitrost opravljanja naših storitev. Zato smo ponosni, ker se lahko pohvalimo, da opravljamo najhitrejše lektoriranje. Če ste se znašli v časovni stiski, smo mi naslov, na katerega se splača obrniti.
lektoriranje angleščina cena


Cena za lektoriranje angleščine je pri nas ugodna


Kdor se ukvarja z lektoriranjem angleščine, mora jezik odlično poznati. Poznati pa mora tudi mentaliteto govorcev tega jezika, saj se ta od slovenske občutno razlikuje. Le takšna oseba je za lektoriranje angleščine primerno usposobljena. Zato je cena za lektoriranje angleščine višja kot za slovenski jezik, kar je razvidno iz našega cenika za lektoriranje angleščine. Kljub temu pa je pri nas lektoriranje angleščine na ceniku še vedno vrednoteno razmeroma nizko, kar pomeni, da so naše stranke deležne odlične cene za lektoriranje angleščine.

Ni komentarjev:

Objavite komentar