četrtek, 13. julij 2017

Gorazd Vertovšek – coaching izobraževanje v Sloveniji

Mag. Gorazd Vertovšek je magistriral s področja preučevanja gospodarskih družb in podjetništva, tema njegove magistrske naloge pa je bila ''Družbena pogodba z vidika Zakona o gospodarskih družbah in obligacijskega zakonika.'' Dan danes se mag. Gorazd Vertovšek pod okriljem podjetja VEG&SAM ukvarja z izobraževanjem in coachingom različnih kadrov v veliko podjetjih. Coaching je po definiciji metoda individualnega usmerjanja. Gre za sodelovalen, k rešitvam in rezultatom usmerjen sistematičen proces, v katerem usmerjevalec (coach) klienta spodbuja k pridobivanju izkušenj, samostojnemu učenju in osebnostni rasti.

Poslanstvo gospoda Gorazda Vertovška: podpora podjetjem, ki želijo poslovno uspeti in hkrati ustvariti prijazno in zdravo delovno okolje

Gorazd Vertovšek executive coaching
Poslanstvo podjetja VEG&SAM in s tem tudi poslanstvo mag. Gorazda Vertovška je v trenutno kapitalistično in zelo agresivno naravnanem tržnem okolju nuditi podporo podjetjem, ki želijo v veliki konkurenci podjetji uspeti in svojim zaposlenim hkrati nuditi prijazno in zdravo delovno okolje.

Mag. Gorazd Vertovšek je reden gost najrazličnejših konferenc

V zadnjih osemnajstih letih je mag. Gorazd Vertovšek vodil različne družbe in projekte coachinga v znanih slovenskih in tudi tujih podjetjih. Mag. Gorazd Vertovšek prav tako pogosto predava na različnih konferencah in predavanjih, kjer vodi izobraževanja vodilnega kadra v posameznih podjetjih oz. družbah. Vodstveni kader mu izjemno zaupa, Gorazd Vertovšek pa je zaradi obilice izkušenj, ki si jih je skozi leta usposabljanja, treningov in coachinga nabral, pri svojem delu zelo uspešen. Coaching metoda mag. Gorazda Vertovška je zanimiva, izvirna in učinkovita ter tako pripomore k razvoju podjetji in izboljšanju delavne klime v družbah.

Mag. Gorazd Vertovšek vodi coaching v slovenskih in tujih podjetjih

Gorazd Vertovšek coaching izobraževanje
Veliko slovenskih in tujih podjetju mag. Gorazda Vertovška najame za pomoč in coaching pri učinkovitem vodenju podjetja. Mag. Gorazd Vertovšek pa pomaga tudi pri izboljšanju komunikacijskih spretnosti kadra, izboljšuje prodajna orodja ter vodilnemu kadru pomaga razviti in izpiliti vodstvene veščine, ki jih vodilni v podjetju nujno potrebujejo za učinkovito vodenje in posledično dobro delovanje družbe.

Mag. Gorazd Vertovšek – z multidiciplinarnostjo in predanostjo do velikih uspehov pri coaching

Glede na dejstvo, da ima mag. Gorazd Vertovšek tudi diplomo s področja tehniške varnosti in opravljen strokovni izpit za varnost in zdravje pri delu, izobražuje in usposablja tudi na področju promocije zdravja na delovnem mestu. Kot predavatelj se mag. Gorazd Vertovšek redno udeležuje mednarodnih kongresov medicinskih izvedencev ter se tako zelo dobro spozna na področje absentizma, invalidnosti in drugih razlogov za občasno in trajno dela nezmožnost. Mag. Gorazd Vertovšek je tudi dolgoletni član senatov in izvedenec pri Zavodu za pokojninsko in invalidsko zavarovanje.

Formula uspeha mag. Gorazda Vertovška: inovativnost, kreativno razmišljanje in osredotočenost na cilje

Sinteza poslovne inovativnosti, kreativnega razmišljanja, osredotočenosti na cilje, čustvena moč in fizična pripravljenost so elementi, ki sestavljajo njegovo formulo uspeha. Multidisciplinarnost mag. Gorazda Vertovška ter široka paleta znanja in izkušenj mu omogočata stalno doseganje odličnih rezultatov, zato od vseh podjetij s katerimi sodeluje, dobiva pozitivne povratne informacije in priporočila.

Ni komentarjev:

Objavite komentar