četrtek, 9. februar 2017

Tadej Tasič

Tadej Tasič – vodja podjetja Plineks d.o.o.


Tadej Tasič je vodja inovativnega podjetja Plineks d.o.o., ki se ukvarja s predelavo avtomobilov na avtoplin in se ponaša z največ predelanimi vozili in izkušnjami na tem področju v Sloveniji, obenem pa smo prejeli zlato priznanje gospodarske zbornice. Predelava avtomobila iz bencina na avtoplin je vsako leto bolj priljubljena rešitev, saj se vse več voznikov zaveda, da je poleg ugodne cene izjemno pomembna tudi dolga življenjska doba avtomobila. Pridružite se zadovoljnim strankam, ki so svoje vozilo zaupali Tadeju Tasiču in podjetju Plineks d.o.o. in vaša vožnja bo ugodna, ekološka in prijazna vašemu vozilu.

Tadej Tasič in podjetje Plineks nudita kvalitetno predelavo avtomobila na avtoplin in ugodno ceno


Vožnjo na avtoplin omogoča utekočinjen naftni plin, ki se pridobiva iz zemeljskega plina. Gre za plin, ki je kar 50% cenejši v primerjavi z motornim bencinom, zato je ob vgradnji sistema na avtoplin kasnejša vožnja za polovico cenejša, obenem pa je zaradi natančnega vbrizga tudi poraba goriva veliko nižja. Ugodna cena ni edina prednost avtoplina. Vgradnja avtoplina v vaše vozilo je ekološka, saj so emisije škodljivih snovi pri izgorevanju manjše, zato je vaša vožnja okolju prijazna, obenem pa je življenjska doba avtomobila zaradi ugodnega vpliva na motor izjemno dolga. V podjetju Plineks pod nadzorom Tadeja Tasiča nudimo predelavo in servis lastnega avtoplinskega sistema znamke Plineks Mislya pro, ki je zaščiten s patentom, kot tudi sisteme drugih proizvajalcev, kot so Landi Renzo, Zavoli, Emer itd). Tadej Tasič, vodja podjetja se lahko pohvali, da je opravil  usposabljanje za instalacijo sistemov Land Renzo, zato je Plineks pooblaščen za servis in distribucijo Landi Renzo opreme za motorna vozila. Poleg strokovnosti in kvalitetne predelave nudimo tudi ugodne cene.



Varnost, 8 letna garancija in 20% popust na obvezno in kasko zavarovanje


V podjetju Plineks rezervoar za avtoplin namestimo v prtljažniku zato je ob nesreči manj na udaru, obenem pa je rezervoar narejen iz jekla in tako bolj odporen od bencinskega, kar prinese večjo varnost. Nudimo  osem let garancije, brez omejitve prevoženih kilometrov ter 20% popusta na kasko in obvezno zavarovanje. V kolikor imate kakšrnokoli vprašanje, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali. Zaupajte Tadeju Tasiču in podjetju Plineks tudi vi in se pridružite zadovoljnim uporabnikom.

Ni komentarjev:

Objavite komentar